Ето кои заглавия коментирахме с Ани в ЕПИЗОД 8: БИТКАТА НА КОРИЦИТЕ на Book Adventure Club Podcast

Или официалното обявяване на #любАНТИ!
 

В последния ден на март ви представям новия епизод на Book Adventure Club Podcast, който определено мога да определя като различен. Заедно с моята гостенка, любимата ми Анна Иванова, коментираме корици на книги, като сравняваме чуждестранните варианти с българските им такива. В епизода ще чуете за корици, които са ни впечатлили, но и за такива, които без да крием, предпочитаме никога да не бяха виждали бял свят.

Различното в този епизод е, че освен да ни слушате, е препоръчително да останете и тук, в тази статия, защото тук са поместени всички корици, които „разнищваме“.

А Ани е един от най-любимите ми хора. Тя е една от първите на които споделих, че искам да правя блог преди повече от 5 години - веднага ме подкрепи и го прави до ден днешен. Както казвам и в самия епизод, Ани е визията на Book Adventure Club - когато имам нужда да бъде направено нещо свързано с него, тя веднага се включва с идеи и действа без да се замисли, като винаги прави красиви неща. От сайта на блога, до визията на подкаста. Благодаря ти за подкрепата, Ани! Знаеш, оценявам всичко! #любАНТИ

ЕПИЗОД 8: БИТКАТА НА КОРИЦИТЕ може да слушате тук:

👉 Spotify - bit.ly/3lO2BRP

👉 Apple Podcasts - bit.ly/3lX3Mhy

👉 Google Podcasts - bit.ly/3zh63aC

Надяваме се да ви е интересно! 🎧 И е много важно да подчертаем, че тези мнения са лично наши и не са нападки, а по-скоро с усмивка намекваме на някои издателства какво трябва да подобрят във визията си. Според нас.

Списък на заглавията, които обсъждаме:

Хари Потър

Книгите на Тейлър Дженкинс Рийд




Помощ!



Смъртта на русалката



Човек на име Уве


Верити


Книги на Хермес






Среши по време на ваканция 

Корици на Kontur Creative



Трябва да поговорим за Кевин

Котаракът, който спасяваше книги

За финал ... компилация

 


 

 


 



CONVERSATION